Line
De Dorpsraad van Zwaagdijk-Oost, opgericht 28 september 2010, is een stichting die zich ten doel heeft gesteld de belangen van de gehele Zwaagdijkse gemeenschap te behartigen. Mocht u vragen hebben over de Dorpraad, zie bestuursleden voor adressen en telefoonnummer of u kunt een e-mail sturen aan info@dorpsraadzwaagdijk.nl

De Dorpsraad Zwaagdijk-Oost vergadert elke 4de dinsdag van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur in het MFA. Klik op de agenda om te kijken welke datum en hoe u eventueel en afspraak kan maken.

Kijk op 'Nieuws' voor de laatste ontwikkelingen ten aanzien van glasvezel op Zwaagdijk-Oost.

Per 1 januari 2022 heeft de gemeente Medemblik het afval recycle tarief ingevoerd voor het ledigen van de zwarte afvalbak (rest-afval). Kijk op 'Nieuws' wat de consequenties voor u zijn.